Gestrand in India..... - Reisverslag uit Calcutta, India van Sandra Buijing - WaarBenJij.nu Gestrand in India..... - Reisverslag uit Calcutta, India van Sandra Buijing - WaarBenJij.nu

Gestrand in India.....

Door: Sandra

Blijf op de hoogte en volg Sandra

26 November 2008 | India, Calcutta

Tja, dan zeg je twee dagen geleden nog: morgen vliegen we naar Thailand! Maar daar zijn we dus helaas nog niet aangekomen, vanwege onrust op het vliegveld daar. Er gaan helemaal geen vluchten van of naar het vliegveld in Bangkok op dit moment. Wij zitten nu in ieder geval veilig in Calcutta. Onze vlucht vanacht was gecancelled en vanavond horen we of we dan vliegen... En anders is ons plan misschien eerst naar Maleisie te gaan! Jullie horen het weer! We zijn hier in ieder geval helemaal veilig!

• 26 November 2008 - 12:51

Marjolein:

he san!
    ik hoorde het vanochtend op het nieuws hiero. ik dacht meteen aan jullie, maar had gedacht jij dus nog net voor die problemen aan waren gekomen in thailand. niet dus..
    mensen die vanuit nl naar bangkok gingen, zijn naar maleisie gebracht...dus jullie plan van eerst maleisie, is dus nie zo gek..succes
    (K)

• 26 November 2008 - 13:32

Marion Van Kleef:

Hoi Sandra,

Las vanmorgen jullie bericht van 2 dagen terug en ik was ongerust over jullie door de berichten hier over Bangkok. Dus fijn even te lezen dat jullie veilig in Calcutta ziten.
    Van hieruit zijn ook de vluchten gecancelled, en de mensen die op het vliegveld in Bangkok zaten zijn ondergebracht op de Nederlandse Ambassade. Veel wijsheid en vooral veel plezier.

groet Marion van Kleef

• 26 November 2008 - 18:29

Ria:

hoi meiden ik ben blij dat jullie noch niet daar zijn ga eerst maar het anderen doen hoor veel beter luister maar naar je oude tante groetjes wacht op het volgende bericht heel veel kusjes voor bijde doeiiiiiiiiiii de potappeltjes

• 26 November 2008 - 19:47

Anke:

Hey San,
    Gelukkig dat het met jullie allemaal super gaat!! Vanochtend toen ik het in de krant las schrok ik al, ik dacht meteen daar ging San toch geen maar ik wist niet meer precies wanneer!! Goed om te lezen dat jullie daar niet zitten!! Spannend wat er nu gaat gebeuren voor jullie...Suc6 ermee!!
    Kus

Sandra

Eind oktober 2008 t/m half februari ga ik samen met Jinske een SUPERrondreis maken door Azie. We zijn nu net afgestudeerd en het is tijd voor een nieuw avontuur! Nu nog even 3 maanden werken en centjes verdienen en dan trekken we erop uit. We reizen in 3,5 maand door India, Nepal, Thailand, Laos, Cambodja, Maleisie, Brunei en Singapore.